Aanbod

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Teksten checken, schrijven, of vertalen

Of je nu op zoek bent naar een capabele copywriter, een radicale redacteur of een vlotte vertaler, bij mij zit je goed!
Het geheim van deze (woord)smid is de focus altijd op de ontvanger te houden, zonder daarbij de wensen van de afzender uit het oog te verliezen.

De juiste principes                                  voor de juiste job

Schrijven

Elk medium is anders, elke boodschap uniek en elk lezerspubliek belangrijk.
Daarom zorg ik ervoor dat elke tekst op de juiste wijze wordt samengesteld, gelet op onder andere de doelgroep, taalgebruik, en de lengte van de tekst, zodat de aandacht van de lezer van begin tot eind gegrepen blijft.

Redactie

De belangen van de lezer staan bij het redigeren altijd net iets boven die van de schrijver. Schrijven is schrappen. Soms pijnlijk, maar vaak noodzakelijk. De pijn is echter tijdelijk, want het eindresultaat bereikt wat de auteur wil bereiken.

Vertaling

Elke vertaling is een interpretatie van de vertaler. Daarom is vertalen van teksten extra kwetsbaar, en wil je er zeker van zijn dat je een vertaler in de arm neemt die de juiste woorden kiest, waarbij de vertaalde tekst prettig leesbaar is, zonder dat de eigenheid van de auteur verloren gaat.

LEREN IS LEUK

Overweeg eens een training of cursus voor jezelf of je bedrijf

Een leven lang leren, dat is het motto van werkend Nederland. Investeren in jezelf is bovendien een investering in de toekomst van je bedrijf.

Zakelijk schrijven – Met de cursus zakelijk schrijven leer je hoe je professionele e-mails, nieuwsbrieven en andere teksten schrijft, zonder dat het de lezer gaat duizelen van de dure woorden.

Opfriscursus Nederlands – De meeste werknemers hebben na de middelbare school niets meer met het vak Nederlands van doen. Hoe zat het ook alweer met ‘t kofschip? Wanneer gebruik je hen of hun? Henks of Henk’s? Cursusaabod of cursus aanbod? In deze training komen de meest gemaakte taalfouten aan bod, zodat je ze niet meer zult maken en je teksten een professionele uitstraling krijgen.

Opfriscursus Engels – Iedereen heeft tegenwoordig internationale contacten. Daarom is een goede beheersing van het Engels onmisbaar. In deze cursus leer je correcte en professionele Engelstalige e-mails en andere communicatie schrijven.

Presentatietraining – Of het nu jaarcijfers voor de afdeling zijn of een pitch voor een investeerder, iedereen is gebaat bij een goede presentatie. In deze cursus leer je presentatie- en PowerPointtechnieken om de aandacht van je toehoorders te grijpen en te behouden.

De duur en het niveau van iedere cursus
worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever